Ny avtale med Canal Digital

Jesperud Boligsameie har inngått en ny 3-års avtale med Canal Digital Kabel-TV som innebærer at vi får skiftet ut de gamle Sagem HDPVR-dekoderne med den helt nye toppmodellen T-We Box HDPVR. Samtidig vil det også bli installert nye modemer og tatt en signalsjekk i alle leiligheter.

Det vil ikke bli mulig å beholde den gamle Sagem HDPVR-dekoderen i ny avtale da denne ikke lenger har noen service/garanti-mulighet. Det er lagt opp til at montør som kommer og installerer ny dekoder tar med seg den gamle dekoderen tilbake

Dersom man mot formodning absolutt ønsker å beholde dekoderen en kort periode ekstra for å se opptak liggende på den gamle dekoderen er dette mulig, men da kun frem til 1. juni 2014 - og i så fall må dekoder returneres til Canal Digital med returslipp på eget initiativ innen denne dato.
Dersom ikke dekoder er returnert vil det bli purret og det vil bli fakturert for manglende innlevert utstyr.

Det er allerede sendt ut informasjon om at det vil komme montør inn i alle leilighetene over påske (og utover) for å gjøre denne utskiftningen av utstyr. Det vil komme informasjon om hvilket klokkeslett og dato montør skal inn i din konkrete leilighet og hva det kan være greit å tenke på i den forbindelse. Dersom tidspunktet ikke passer vil det der stå et telefonnummer man kan ringe for å avtale annet tidspunkt.

Det følger med mer informasjon om både hva ny avtale inkluderer og hvilke tilleggsmuligheter man har på individuell basis samtidig med installasjonen, men her er kjapt noen høydepunkter i ny avtale:

- Ny toppmodell T-We Box HDPVR-dekoder installert i alle leiligheter. Denne dekoderen er lynrask (4 sekunder fra standby til påslått bl.a.), har større lagringsplass, 8 mottakere, mulighet for å ta opp fra 3 kanaler samtidig som man ser på en 4. kanal, universal fjernkontroll med RF (dekoder kan stå inne i skap og fortsatt kunne styres fra fjernkontroll), Filmleietjeneste, musikktjenesten WiMP direkte på dekoder, har mulighet for å benytte alle nåværende og fremtidige T-We Plus-tjenester (Abo.tjeneste som inkluderer: Start Forfra, Ukesarkiv, TV-Arkiv, Relatert TV, TV på iPad/nettbrett i hjemmet, og mye mer) og mer.

Gjennomgang av signalstyrke i alle leiligheter - når montør går fra stedet skal alt fungere optimalt både på nett og tv.

- Høyere internetthastighet inkludert i basisavtalen - 5/2 mbps kontra 2/1 mbps i dag.

Den enkelte boenhet som per i dag har kjøpt seg opp til høyere hastigheter vil fortsatt ha det samme etter ny avtale implementeres. Individuelle tilvalg er svært rabattert (eks. høyere internetthastigheter) og det vil komme informasjon samtidig med installasjonen om hvilke muligheter som er tilgjengelig.

Vi vil komme tilbake med mer informasjon om installasjonsdato og om tjenestene som er inkludert.

For nærmere informasjon om T-We og tjenestene som tilbys, se www.canaldigital.no

PS! Vi beklager at informasjon fra installatør kom før informasjon fra Styret om denne saken - av og til går ikke ting i den rekkefølge man har planlagt.